Falka Valiarde pisze:Poza tym czy wczoraj zauważyłeś abym, aż tak pałała do Was nienawiścią?
Absolutnie nie, ale może to dlatego, że tamtejszy pierwszy pub a potem Paradox były trkatowane jako neutralne miejsca taki Moonwalker
Moim zdaniem, takie połączenie sił byłoby naprawdę ciekawe Jak juz ktoś tu pisał, przepychanki słowne pomiędzy członkami połączonych zespołów pewnie zwalałyby z nóg
Ja jestem ZA
▂ ▃ ▄ ▆ ▇ Cybernetyczny Bóg Chaosu Wersja: X-76 "Piromedyk" ▇ ▆ ▄ ▃ ▂
"Pierdolnięty chaos! Mikstura wybuchowa" by Delein
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Zobaczymy jak będzie nam się walczyło przez sieć wprost nie mogę doczekać się sparingu. To będzie wielkie wydarzenie! Trzeba będzie zaprosić kilku spectatoró aby byli świadkowie jak renegaci nakopali nocarzom do dupy! Dopsie dopsie!
A tak na poważnie Xie - to jest po prostu niewykonalne - połączone składy pffffff! Raz, że musiałby się dokonać przewrót, dwa - musielibyście powrócić do starych praktyk żywieniowych! Nic nie poradzę na to, że nie jesteście do tego zdolni. Wiel tracicie - naprawdę wiele drogi oponencie. Te wspaniałe walory smakowe hormonów! Te cudowne krwinki! ACH! Żałuj, żałuj!
Urdhgag pisze:dwa - musielibyście powrócić do starych praktyk żywieniowych!
A to czemu ?
"IKS to chodzący chaos. Jak kiedyś będzie koniec świata to na pewno go zatrudnią" by Dante
Taaaak odszczekamy TANIEC Z SZABLAMI Arama Chaczaturiana A Lord Ultor swoim mieczem do rytmu bedzie Wam głowy scinał